Новините днес

Оригиналните „Костенурки-нинджа“ се завръщат!

Нямаме (все още) амбицията да се превърнем и в кино-новинарски сайт, но една новина от вчера категорично взе превес и решихме, че ще бъде чудесно, ако я отразим навреме.

Както може би знаете, в Popcorn Movies BG сме die-hard фенове на „Костенурките Нинджа“ и независимо от множеството интерпретации, които се появиха през годините, то за нас оригиналните серии от 1987 г. носят истинския заряд на поредицата за четиримата зелени братя. Дори успяхме да приемем последния игрален филм като поносим, написвайки ревю, съставено от детски чувства, примесени със сълзи от радост.

Сега обаче отново имаме повод за щастие и това не е втория филм, планиран за юни тази година. Става дума за сегашния сериал на Nickelodeon, в който костенурките приличат на малки олигофренчета, компютърно анимирани от артистите на студиото. На 27-ми март ще бъде излъчен епизода „Trans-Dimensional Turtles“ (Костенурките в друго измерение), в който „новите“ ще се срещнат със своите първоизточници! Да, точно така – ще се случи почти същото, което видяхме в прекрасния „Turtles Forever“ от 2009 г.

И не само, че ще видим нашите костенурки, но те ще бъдат озвучени от оригиналния състав – Кам Кларк като Леонардо, Роб Поулсън като Рафаел(о), Бари Гордън като Донатело и Таунсенд Коулман като Микеланджело. Голямата изненада е, че Пат Фрайли се завръща като Кранг!

Схемата с различните измерения и паралелни вселени винаги работи и можем само да се надяваме, че епизодът ще бъде гледаем и ще обясни пропуските в новите серии. Стискайте палци!

За загрявка може да погледнете и специалния трейлър:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.