Новините днес

Първа снимка от пълнометражния Baywatch

Сякаш беше вчера, когато с нетърпение стояхме пред телевизорите около 19 ч. вечерта, за да изплакнем очи по всички загорели тела, които се появяват в новия епизод на Baywatch.
„Спасители на плажа“ беше първия досег на загорялото за голотии съзнание след демократичните промени и независимо, че в наши дни сериалът изглежда повече от абсурден, то явно носталгията работи и в момента се разработва пълнометражен филм, който да реинкарнира добре познатите ни герои.

Режисиран от Сет Гордън, Baywatch ще се появи на екран догодина, а в емблематичната роля на Мич Бюканън ще видим универсалния кечист Дуейн Джонсън, който като нищо ще скапе образа и ще го доведе до тотално забвение. Снощи, в официалния си Фейсбук профил, Скалата постна първата снимка от филма, която може да видите отдолу:

baywatchnew

Не знаем дали да се радваме или да плачем от видяното. Едва ли някой очаква Baywatch да бъде шедьовър, но може и да става за убиване на мозъчни клетки, докато мозъците на зрителите се опитват да се преборят със случващото се на екрана.

„Baywatch“ идва през 2017 г., а в ролите, освен Скалата, ще видим още Александра Дадарио (втори техен съвместен проект след ужасяващия San Andreas), Приянка Чопра, Зак Ефрон, Кели Рорбах и Илфенеш Хадера. ВНИМАНИЕ – във филма ще участва и Дейвид (Хасел)Хоф, чиято роля все още не е уточнена.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.