Новините днес

Star Wars: The Force Awakens на блу-рей

Напълно официално – Star Wars: The Force Awakens идва на блу-рей на 5-ти април. Точно един месец ни дели от това изключително важно събитие, особено след като филмът беше гледан многократно на голям екран във всички възможни формати.
Както повечето киномани знаят, blu-ray рилийза на всеки един филм се чака почти толкова, колкото и самата му премиера. В Popcorn Movies BG сме почитатели на сините дискове и се стремим всячески да допълваме колекцията си с най-новото и най-интересното на пазара.

И така, какво ни чака в синята кутия? Освен филма във възможно най-доброто качество, допълнителните материали са достатъчно mind-blowing. Вижте какви са те:

Secrets of The Force Awakens: A Cinematic Journey

The Story Awakens: The Table Read

Building BB-8

Crafting Creatures

Blueprint of a Battle: The Snow Fight

The Visual Magic Of The Force J

John Williams: The Seventh Symphony

Deleted Scenes

Force For Change

ВАЖНО! За съжаление, филмът няма да бъде пуснат официално на българския пазар, след като няма разпространител на Disney за територията на страната. Тази прогноза беше направена отдавна, макар че някои оптимисти таяха надежди, че все пак това ще се случи. Не, няма.
За наше голямо щастие, филмът е наличен на pre-order в големите сайтове като Amazon и eBay. Ако не знаете кои са добрите места за пазаруване, може да прочетете дългия обзор за създаването на блу-рей колекция. Там има достатъчно информация за това откъде, как и защо трябва да се пазарува.
Стискаме палци приятелите ни от Чехия да пуснат издание с български субтитри. При тях датата е 20-ти април, а информацията за изданието тепърва ще се обновява, поне по техни думи след няколкоседмична комуникация. Обикновено филмите на Marvel нямат български субове, а като знаем кой е на върха, най-вероятно и при тях няма да има превод. Не, че диалогът е особено сложен, но все пак усещането е различно.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.