Новините днес

Джон Фавро се завръща в Марвел

Както е описано в Библията – блудните синове се завръщат и независимо, че в Библията няма абсолютно нищо вярно, то не пречи да използваме такова сравнение, за да отразим настоящата новина. Късно снощи самият Стан Лий обяви едно особено приятно събитие за всички почитатели на Marvel филмите, а именно голямото завръщане в тази вселена на режисьора на Iron Man и особено нашумял напоследък покрай The Jungle Book Джон Фавро.

Фавро е особено симпатичен джентълмен и със сигурност разбира от комиксово кино – именно Iron Man беше искрата, която запали тази огромна вече индустрия, обираща след себе си милиарди долари приходи от почти всеки филм, който се появява на екран. Откакто Мarvel са собственост на Уолт Дисни, машината за пари работи и е въпрос на време студиото да си придърпва всички замесени в един или друг проект, без да ги кара да се чувстват неудобно.

Е, Фавро отново е тук, но този път не като режисьор, а като продуцент. Той ще се присъедини към братя Русо за техния изключително амбициозен проект Avengers: Infinity Wars, който би трябвало да обедини в едно двете фази, които видяхме досега. Русо направиха невъзможното и създадоха изключително приятния Captain America: The Winter Soldier, а съвсем скоро, само след седмица, ще видим и Captain America: Civil War, който ще изправи един срещу друг Тони Старк и самият Капитан.

Ето какво казва Фавро за завръщането си в Марвел:
„Ще бъда изпълнителен продуцент на Avengers, заедно с братя Русо и съм изключително развълнуван от това. Работил съм пред и зад камерата в Марвел и знам какво е, а сега наистина обичам това, което те двамата създават. Гледах и суровата версия на Civil War и мога да заявя, че е фантастичен!“

Ние ще разберем точно след седмица дали е фантастичен или не, а дотогава може да прегледате множеството трейлъри и клипове, които върлуват из нета.

2 Comments on Джон Фавро се завръща в Марвел

  1. „Ето какво казва Русо за завръщането си в Марвел:“ – можеби Фавро

  2. Aбсолютно точна поправка! Благодаря.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*