Новините днес

Нова концептуална рисунка от Нийл Бломкамп за Alien

Вчера беше AlienDay и в екипа го приехме като много по-сериозен празник, отколкото някога ще бъде Великден, Рождество Христово или Гергьовден. AlienDay е почти толкова важен, колкото и рождения ден на шефа и бързаме да покажем още една троха, която ни спусна Нийл Бломкамп навръх празника.

Не сме сигурни, че Бломкамп изобщо ще стигне до направят на все още in development филм за любимия ксеноморф – преди това трябва да видим продължението на Prometheus от Ридли Скот и евентуално след това да очакваме информация от 20th Century Fox за бломкамповия проект.

Ето и какво пусна вчера Бломкамп като изображение:

blomkamp-newt
Както е ясно – виждаме Ребека „Нют“ Джорден. Добре пипнатия concept-art със сигурност хваща окото и кара мозъка зад него да иска още и още.
Без да сме фенове на Нийл (Chappie ни разочарова), то със сигурност интересния му подход би оказал стабилно и най-вече силно влияние върху поредицата, достигнала статус на култ в кино-средите. Ще следим с интерес проекта и при всяка вярна информация ще се стараем да ви информираме своевременно.

Докато очаквате поредното заглавие за Пришълецът, може да си направите и подарък и да си поръчате от специалната лимитирана серия Reebok кецове (или ботуши, не знаем кое е правилното), носени от Рипли. Цената е едва 180 евро на Pre-order към момента, а удоволствието е безценно.

reebok-aliens

Leave a comment

Your email address will not be published.


*