Новините днес

Нов поглед към Star Trek: Beyond

Тази година епичната космическа одисея навърши 50 години, с което милиони трекита по света отбелязаха празника си както подобава. И не само, че празнуваха като истински фенбойчета, но и очакват с нетърпение най-новия филм от поредицата, озаглавен Star Trek: Beyond.

Предишните два филма, режисирани от Джей Джей Ейбрамс, пожънаха невероятен успех, но след неговото „предателство“ и преминаването му в лагера на Star Wars, Джей Джей остана само като продуцент на третия филм, а режисьор ще бъде Джъстин Лин, което според нас е леко кривване встрани. Лин е известен най-вече с работата си по поредицата „Бързи и яростни“, която не се отличава с особени качества, но нас никой не ни пита и остава единствено да стискаме палци да не се изложи пред феновете, че иначе го очаква линч.

Линч обаче не чака авторитетното и наше любимо списание Empire, които пуснаха ексклузивен кадър от новия филм:

STAR-TREK-Empire

Любопитни сме каква ще е съдбата на Star Trek: Beyond, който ще ни представи Крис Пайн, Закари Куинто, Идрис Елба, Саймън Пег и София Бутела през месец юли, когато на заветната дата 22-ри ще видим готовата продукция по кината.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.