Новините днес

Нов ТВ спот и плакати на Captain America: Civil War

Остават броени дни до дългоочаквания Captain America: Civil War и от Marvel всячески се стремят да провокират феновете, пускайки им тонове рекламни материали, с които да задържат съзнанието им будно до премиерата, планувана за 6 май в Щатите и Великобритания и за 29 април в България – по стара традиция, при нас филмите им идват със седмица по-рано, за което може да бъдем изключително благодарни.

Вчера на бял свят се появиха два плаката и нов телевизионен спот, които със сигурност заслужават да получат своите пет минути слава. Интересното е, че в спота виждаме още кадри със Спайдърмен. Да – Спайди най-накрая се завърна у дома и нетърпението да видим новото му амплоа в повече от голямо.

Вижте спота тук:

Макар и за кратко, появата на Питър Паркър е особено значима, защото го виждаме като корав bad-ass, който очевидно притежава завидни физически сили, след като успява да направи блок на Бъки Барнс. Аналогията със сцената от Batman v. Superman e явна, но на кого изобщо му пука?

Като допълнение, вижте и двата плаката, която се появиха успоредно с телевизионната реклама:

captain_america_civil_war_ver38 captain_america_civil_war_ver39

Красота! Двата плаката се сливат в един. Оригинална идея, която си заслужава инвестицията в няколко долара за поръчка на две бройки за стената в хола.

Другата седмица ще гледаме филма, а за най-нетърпеливите ще кажем, че има и предпремиера на 28 април (четвъртък) в столичните кина.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.