Новините днес

Първи тийзър трейлър на Rogue One: A Star Wars Story

Докато целия интернет гърмеше покрай тийзъра на тийзъра на предстоящия и свръхочакван първи филм от spin-off антологията Star Wars, озаглавен Rogue One: A Star Wars Story, ние в Popcorn Movies BG тихичко си мълчахме и изчакахме излизането на баш тийзъра. Дразним се на този маркетингов подход, с който ни показват кадърче от няколкото кадърчета от трейлъра, но това е положението – всеки Star Wars гъдел е повече от задължителен и сетивността се обостря до степен на нетърпимост, особено що се отнася за „Междузвездни войни“.

Без много излишни приказки – може да се насладите на пълния тийзър трейлър тук:

Какво да кажем – като върли Star Wars гийкове, всички от малкото екипче вече се пипаме възбудено, само и само защото сме видели малко от дългоочаквания филм. Екстазът е голям, без съмнение!
До 16 декември остават цели осем месеца, а докато ги броим ден по ден, всеки ден ще се уверяваме, че режисьор ще бъде Гарет Едуардс, а в основата на филма за бунтовниците, които най-нагло гепят плановете на Звездата на смъртта, ще видим Фелисити Джоунс, Мадс Микелсен, Дони Йен, Форест Уитакър, Диего Луна, Риз Ахмед и Бен Менделсън.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.