Новините днес

Скалата и Кевин Харт потвърдени за римейк на „Джуманджи“

Ако броим в колко ненужни филма взима участие бившия кечист и настоящ актьор Дуейн Джонсън „Скалата“, то едва ли ще успеем да стигнем до някаква конкретна бройка – заглавията са толкова много, че броенето може да предизвика световъртеж. Макар и един от най-кастваните напоследък актьори, Скалата не е нищо повече от еднообразен тип, който разчита на чаровната си усмивка и огромно тяло, за да влезе в ролите си.

След като стана ясно, че той ще бъде новия Мич Бюкянън в подготвяната пълнометражна версия на „Спасители на плажа“, плюс евентуалното му участие като новия Джак Бъртън в „Големи неприятности в малкия Китай“ на Джон Карпентър, сега пък се обяви официално, че Скалата и Кевин Харт ще вземат участие в подготвян римейк на „Джуманджи“. Уау! От толкова много участия в нови версии на филми, Джонсън съвсем ще се обезличи и ще заприлича на своите събратя Джейсън Стейтъм и навлизащите в подобна ниша Лиъм Нийсън и Дензъл Уошингтън.

„Джуманджи“ е предизвикан от предварителните прогнози за успех на на общия проект между Джонсън и Харт, озаглавен Central Intelligence. Явно малоумната комедийка ще се хареса и тандемът между двамата работи качествено. „Джуманджи“ ще се разработва от Sony, а на режисьорския стол ще седне Джейк Касдан. Едва ли филмът ще има успеха на първоизточника си, който беше един от най-приятните филми преди точно двадесет години. Планиран за юли 2017 г., „Джуманджи“ със Скалата и Кевин Харт ще бъде от онези нови версии, които, каквото и да се опитват да направят, не могат да навредят на първоизточника си.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*