Новините днес

Стаси Кара представя книгата си „Като на кино“ на 18-ти май в „Перото“

Горди сме да съобщим, че любимата ни телевизизионна водеща Стаси Кара, която гостува преди няколко седмици в рубриката „За кино с…“ ще представи книгата си „Като на кино“ на 18-ти май в Литературен клуб „Перото“. Ето какво гласи официалното съобщение:

„Събитието е част от XXI САЛОН НА ИЗКУСТВАТА

СТАНИСЛАВА (СТАСИ) КАРА e журналист, автор и водещ на телевизионното предаване „Като на кино” (bTV Cinema), страстен киноман. Завършва международна журналистика в Лондон. След спечелен конкурс попада на снимачната площадка на поредица късометражни филми в Лос Анджелис, откъдето се отваря пътят към серия от звездни интервюта. Автор е и на два приключенски романа – “Фалшът е начин на мислене” и “Повикът на щастливата случайност”.

“Като на кино” е нейната дебютна документална книга. Увлекателно, в традициите на добрата репортажна журналистика Стаси Кара разказва за директните си срещи с филмовия свят, за блясъка и цената на известността, за изборите и предизвикателствата, за приключението да се прави кино. В пълния им вариант са включени интервюта с някои от най-големите холивудски актьори, сценаристи и режисьори. Сред тях са: Кевин Спейси, Уилям Дефо, Никол Кидман, Том Харди, Тим Рот, Ема Томпсън, сър Кенет Брана, Камерън Диас, Джейми Фокс, Бенедикт Къмбарбач, Том Хидълстън, Кейт Уинслет, Еди Редмейн, Алисия Викандер и много други.

Премиерата на „Като на кино“ ще се състои на 18 май от 19:30 в Литературен клуб „ПЕРОТО“ и се осъществява със съдействието на Издателство Colibri. Книгата ще бъде представена от Светлозар Желев и Георги Тошев, а актьори ще прочетат откъси от интервютата.“

Разбира се, всички желаещи са поканени. Като фенове на Стаси и нейното предаване, ние от Popcorn Movies BG вече броим с нетърпение дните до премиерата. Такива книги са особена рядкост на българския пазар и с нетърпение чакаме да разгърнем страниците и да се потопим в магията на киното.

Официалното събитие може да бъде проследено чрез Фейсбук тук, а вие не забравяйте да следите за още интересни гости в нашата рубрика „За кино с….“.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.