Новините днес

„Батман“ на Бен Афлек с цяла плеяда злодеи срещу себе си

Независимо от цялата критика, която се изля върху Batman v. Superman: Dawn Of Justice, едно нещо е повече от пределно ясно – Бен Афлек е най-добрия Батман, появявал се досега на голям екран.

Всички много добре си спомняме как феновете мрънкаха като на световно по мрънкане за това колко зле ще бъде Афлек, но той направи и невъзможното и от посредствен принципно актьор той пресъздаде образа на Тъмния рицар по начин, по който досега никой не го беше правил.

Ненапразно соло-филмът за Батман ще бъде написан и режисиран от Афлек, който е и прекрасен режисьор – всички сме гледали много пъти Argo и знаем колко качества има този филм. И не само, че очакваме соло-филма за Батман с нетърпение, но следим и всяко късче информация, което се появява по специализираните списания.

Най-новото „двадесет“ е, че според Джоф Джоунс, едно от шефчетата в DC Comics, филмът на Афлек ще изобилства от лоши герои, които искат да навредят всячески на крилатото момче.

Това със сигурност би било интересно, особено след като сме свикнали досега в соло филмите да виждаме по един, максимум двама злодеи, срещу които Батман се изправя. С оглед на приближаващия обаче Suicide Squad, то нищо чудно голяма част от самоубийците да присъства и в Батман-филма, особено ако SS пожъне финансов успех, както се очаква.

Със сигурност ще ни бъде интересно да гледаме един такъв филм, в който самостоятелно мощния bad-ass Батман се изправя сам-самичък срещу цяла плеяда корави типове (и Харли Куин за разкош, ако може), които пък да се опитат да му сритат кожения задник. Очакваме неочакваното от Афлек и сме сигурни, че ще постъпи достатъчно отговорно, за да достави на феновете максималното удоволствие.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*