Новините днес

Даниел Крейг с роля в новия филм на Стивън Содърбърг

Докато все още се чудим дали наистина Даниел Крейг е отказал рекордната сума от 100 милиона долара, за да участва в следващия филм за Джеймс Бонд, то новините около него не спират да валят. След като през цялата седмица се спекулираше дали той отново ще поеме щафетата, за да покаже, че е най-добрия актьор, появявал се някога в тази роля (всички доводи за това може да прочетете в нашия доказателствен материал), то изникнаха други новини, които поставят Крейг в полезрението на камерите (и зрителите).

Новината е, че Крейг е ангажиран за най-новата продукция на Стивън Содърбърг, Logan Lucky, където ще си партнира с отдавна компрометираната Катрин Хейл. Содърбърг, който се завръща към голямото кино, ще режисира филм, посветен на състезанието NASCAR, в което двама братя ще трябва да разследват ужасяващо престъпление.

Към филма са причислени още имената на Чанинг Тейтъм, Адам Драйвър и Сет Макфърлейн, а снимките ще започнат през есента. Междувременно, Крейг може да бъде гледан в предстоящия ТВ сериал Purity, дело на Скот Рудин и Тод Фийлд.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.