Новините днес

Ексклузивни кадри от снимачната площадка на „Dunkirk“ на Кристофър Нолан

Каквото и да говорим – обожаваме Кристофър Нолан и филмите, които прави. Още след „Memento“ знаехме, че Нолан ще се превърне в легенда и вече може смело да заявим, че той е такъв. С изключителни филми като „Inception“, „Interstellar“ и трилогията за Батман, Нолан се утвърди като един от най-търсените режисьори в Холивуд и ние внимателно следим всеки негов следващ проект с убеждението, че той няма да ни разочарова.

Към настоящия момент, Нолан усилено работи върху драмата „Dunkirk“, чието действие се развива по времето на Втората световна война. С актьори като Джак Лоудън, Анерин Барнард, Марк Райлънс, Кенет Брана, Фион Уайтхед, Хари Стайлс (One Direction) и неизменния Том Харди, „Dunkirk“ ще бъде следващия филм, който ще придобие култов статут. Действието ще обхване събитията, случили се по време на евакуацията на британските специални части от френското пристанище Дънкирк през май-юни 1940 г.

И докато чакаме тийзър на тийзъра на трейлъра, фотографа Пиер Воло показа в Туитър екслузивни кадри от снимачната площадка. Смятаме, че всяка трохичка е важна и трябва да бъде отразена, затова може да погледнете какво „туитна“ Пиер и да изпаднете в хайп от видяното.

IacUpAA

lPlBGNi

UG0hyLx

xxJUnrE

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.