Новините днес

Ерик Ла Сал официално потвърден за Wolverine 3

Съвсем честно – тотално бяхме забравили за Ерик Ла Сал в последните години. Един от любимите ни лекари от „Спешно отделение“ се загуби от полезрението на прожекторите и съвсем изключихме, че доктор Бентън беше звезда в култовия сериал.

С разработването на третия Wolverine с Хю Джакман, името на Ла Сал излезе отново на показ и ето, че той вече официално е част от предстоящия филм. Дългоочаквания филм, за който все още не се знаят подробности (и с все още съществуващи надежди за R рейтинг), се пази в тайна, но постепенно излизат новини около продукцията. До този момент знаем, че режисьор ще бъде отново Джеймс Манголд, а сценария ще бъде дело на Дейвид Джеймс Кели. Ако се окаже, че ще видим Old Logan, то би трябвало филма да бъде прекрасен завършек на кариерата на Хю Джакмaн в емблематичната роля. Досега, освен Джакман и Ла Сал, към филма са асоциирани още Бойд Холбрук, Ричард Е. Грант и Стивън Мърчънт.
Най-хубавото е, че Патрик Стюарт пък се завръща като добре познатия ни доктор Чарлз Екзейвиър.

Wolverine 3 (както е в момента работното заглавие) ще щурмува кината на 2-ри март догодина, а дотогава със сигурност ще излязат още хиляди кастинг подробности, така че едва ли ще се чудим много какъв точно ще бъде героят на Ерик Ла Сал.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.