Новините днес

„Комуникациите в киноиндустрията“ на #MidWeekPRmeetUP

Задава се едно изключително приятно събитие за всички нас, които сме се посветили на работата с киното. Като цяло месец май се оказа изключително благоприятен за всички киномани – първо гледахме концерта на великия Ханс Цимер, а след това присъствахме и на премиерата на книгата на Стаси Кара от „Като на кино“. Месецът обаче ще ни предложи още едно задължително събитие, на което смятаме да присъстваме и да облагородим знанията си върху любимата материя.

Поредното #MidWeekPRmeetUp събитие ще се проведе на 25-ти май, сряда, а темата е „Комуникациите в киноиндустрията“. Вижте и официалното прессъобщение:

Заповядайте на поредното ни #MidWeekPRmeetUp събитие. То е посветено на Комуникациите в киноиндустрията. Ще поговорим какво и как се прави по света и у нас, някои добриа практики, някои неща, които трябва да се избягват. Форматът е стандартен – трима основни спийкъри, Q&A, широка дискусия, бири и други напитки.

Спийкъри на събитието ще бъдат:
1. Стаси Кара – водещ на кино предаване по бТВ, направила интервюта с едни от най-известните актьори, специалист, който знае колко е важна правилната комуникация на всеки един кино продукт.
2. Весислава Антонова – позната като журналистка от в.Капитал, но основен комуникатор на София филм фест, специалист, който отлично знае защо трябва да има комуникация преди всеки един кино продукт.
3. Гергана Георгиева – ПР и маркетинг специалист от Форум филмс България, специалист, който прави непрекъснато кампании за всякакви кино продукти.

Събитието е предназначено за комуникационни специалисти, изкушени в работата за киноиндустрията; студенти, които искат да попият добри практики; както и приятели на комуникацията. Заповядайте! Очакваме ви в зала RED! 🙂

Повече информация може да откриете в официалното Фейсбук събитие, а там може да откриете и мястото на залата на посочената интерактивна карта.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.