Новините днес

Неизползвани постери за „Batman v. Superman: Dawn Of Justice“

Изминаха цели два месеца, откакто видяхме епичния „Batman v. Superman: Dawn Of Justice“. Независимо от критиките, които филмът получи, ние останахме изключително доволни от видяното и смело може да заявим, че Бен Афлек е най-добрия Брус Уейн, появявал се досега на екран.

Изпълненият със скрити послания филм обаче имаше една черта, която дори ние не харесахме. Говорим за маркетинга и цялостното визуално представяне, което предварително предхождаше филма. Имаше моменти, в които се чудехме защо графичните дизайнери на Warner и DC не са дали повече от себе си, за да изпипат докрай постерите. Едва ли има филм, за който плакатите да не са важни – те са първия досег с потенциалните зрители и трябва да привличат окото с майсторство и хубава графика.

На бял свят обаче излязоха два неизползвани плаката, които според нас изглеждат повече от отлично и можеха да бъдат начело на всяко списание, което отрази филма на страниците си. Отделно, и двата постера са толкова яки, че ни се иска да си ги закачим в офиса и да им се радваме всеки работен ден.

Вижте отдолу за какво иде реч. Сигурни сме, че ще останете със същото мнение, с каквото сме и ние. Приятно любуване!

bvs-batman

bvs-superman

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.