Новините днес

Нови character постери от „Star Trek Beyond“

„Star Trek Beyond“ започва мащабно да разгръща маркетинговата си кампания и вече е ясно, че от Paramount няма да ни оставят безразлични към предстоящата продукция.

Докато успяхме леко да се хайпнем от последния трейлър, то вече е време да видим нови плакати, представящи трима от основните герои във филма. Това са Саймън Пег като Скоти, Джон Чу като Сулу и любимата ни Зоуи Салдана като Ухура. Вижте трите character постера тук:

startrek1

startrek2

startrek3

Не знам дали е нужно да се хайпваме веднага при положение, че все още сме леко резервирани към предстоящия филм. Обичаме Star Trek вселената (макар и не толкова, колкото Star Wars), но не знаем дали да влагаме огромни надежди към третия филм или да изчакаме спокойно и да видим за какво иде реч.

Филмът идва на голям екран на 22-ри юли – само няколко седмици, преди франчайза да отбележи своята петдесета година на екран. За пръв път Star Trek е показан през далечната 1966 г. по NBC и оттогава насам са показани пет различни телевизионни спинофф-а и повече от 10 пълнометражни филма Към настоящия момент сме в очакване и на новия сериал, продуциран от Брайън Фулър, който ще стартира излъчване през 2017 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*