Новините днес

Първи тийзър-трейлър на „Красавицата и звярът“ с Ема Уотсън

След зашеметяващия успех на „Книга за джунглата“ на Джон Фавро, от „Уолт Дисни“ се активираха мигновено и обявиха мигновено плановете си за премиерните дати на игралните филми, правени по техни класически анимации. Можем смело да заявим, че работата им се получава изключително добре и сме нетърпеливи да видим какво следва оттук нататък.

Едно от най-чаканите заглавия от тази поредица е „Красавицата и звярът“, в който ще видим любимата ни Ема Уотсън в ролята на Бел. Вчера пък ни зарадваха и с първи тийзър трейлър, който може да видите тук:

Зашеметени сме още от сега, независимо, че е само тийзър. Чрез него успяваме да добием конкретна представа за визията на филма, а и както е ясно, от „Дисни“ няма да изневерят на анимацията и дори саундтракът е едно към едно с този от приказката.

По подобие на „Книга за джунглата“, филмът ще смесва актьорска игра и CGI ефекти и в главните роли ще видим Ема Уотсън като Бел, Люк Евънс като Гастон, Юън Макгрегър като Люмиер, Дан Стивънс като Звярът, Иън Маккелън като Когсуорт, Ема Томпсън като Миси Потс и Кевин Клайн като Морис. Премиерата е насрочена за 17-и март 2017 г., а режисьор е Бил Кондън.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*