Новините днес

Първи тийзър-трейлър на ТВ сериала „Стар Трек“

„Нови злодеи. Нови отбори. Нови герои. Нови светове.“.

И когато заговорим за толкова много „нови“ елементи, то неминуемо имаме предвид Star Trek и предстоящия нов сериал, вдъхновен от Брайън Фулър и подготвян да завладее отново сърцата на милионите „треки“ фенове по целия свят.

Късно снощи дебютира и първия тийзър-трейлър, който не показва много, но за сметка на това е достатъчен, за да „хайпне“ аудиторията. Вижте трейлъра тук:

До този момент знаем, че новия сериал се разработва за американската телевизионна мрежа CBS, където обаче той няма да може да бъде гледан поне до следващия януари. В добавка – по телевизията ще може да бъде гледан само първия епизод, а останалите ще бъдат показани по платената мрежа CBS All Access. Да ги ожали човек американците – сега ще плащат и за Star Trek, докато феновете в останалата част от света (или поне мнозина от тях), ще използват безплатната мрежа, нареченена „Пиратски залив“.

Изпълнителни продуценти на сериала са вече споменатия Брайън Фулър, плюс в добавка Алекс Кърцман, които ангажират за сценария (и евентуално за режисиране) Николас Майер, който е известен с работата си върху пълномретражните Star Trek II: The Wrath Of Khan от 1982 г., The Voyage’s Home от 1986 г. и The Undiscovered Country от 1991 г.

Все още няма никакви детайли околко кастинга, което лично за нас е от особена важност. Напоследък телевизията е втори дом на киното (за справка – Game Of Thrones) и актьорите в главните роли са от особено значение. Ще следим с интерес какво се случва около проекта, а междувременно може би ще погледнем и Star Trek Beyond на 22 юли тази година, когато той трябва да дебютира по големите екрани. За съжаление, все още не сме особено надъхани за този проект, но се надяваме, че летните горещини ще ни повлияят добре и ще отидем да гледаме филма с по-добра нагласа.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.