Новините днес

Трейлър на Ме Before You с Емилия Кларк

Навън е пролет, птичките пеят, Великден почти мина, агнетата дадоха своя принос за нашите маси, а Game Of Thrones тепърва ще разделя и владее, досущ като своята подопечна Денерис Таргариен, Първата с това име, халееси на дотраките, наричаната Денерис Родената в буря, Неизгоримата, Майката на драконите, единственото живо дете на крал Ерис II Таргариен, вдовица на хал Дрого Дотракски, интерконтинентален шампион на WWE и прочие. Емилия Кларк може само да се гордее, че играе такава силна героиня, за разлика от абсурдната Сара Конър, която се опита да създаде в Terminator: Genisys. Нищо обаче не пречи на Кларк да се опита да разгърне актьорския си талант и в други посоки и с оглед на сравнително сладкото си личице смятаме, че тя е идеална за главната роля в някоя лигава, романтична комедия, от която да се лее носталгия и три реда сълзи след финалните надписи. И ето, че такъв филм идва – нарича се Me Before You и е адаптация на Мойес, авторa на The Fault In Our Stars.

Вижте трейлъра тук:

Не сме сигурни дали ще е точно романтична комедия, романтична драма или смесица между двете, но синопсисът е разностранен – ще става дума за себеоткриването и опознаването на другите, които животът е лишил от най-важното. Разбира се, такива филми с лопати да ги ринем, но все пак ще се гледа заради Кларк – има да изкупува вина.

Докато чакаме филмът да бъде пуснат официално през юни, редакционно мислим да гледаме Game Of Thrones и да очакваме Денерис да обяви официално, че най-накрая се отказва от трона на Вестерос.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*