Новините днес

Нов трейлър и плакат на TMNT: Out Of The Shadows

Както знаетe, в Popcorn Movies BG сме големи фенове на Костенурките-нинджа. Е, със сигурност не умираме от възхищение, гледайки нинджите на Майкъл Бей, но със сигурност обожаваме костенурките от оригиналния сериал от 1987 г. и всяка една поява на четиримата братя ни кара да изтръпваме от удоволствие.

Независимо от многото минуси на първия филм, носталгията се оказа по-силна и ето, че с всеки трейлър на TMNT: Out Of The Shadows се хайпваме все повече за предстоящия филм.

Вижте новия трейлър тук:

Както стана ясно, почти всички кадри вече сме ги виждали, но тук-там се прокрадва по нещо ново. Явно обаче трябва да се държи интереса към предстоящата продукция и пускането на трохички към феновете работи.

В допълнение може да видите и нов плакат, на който виждаме полулетящия Леонардо. Очакваме същите character-постери за всички останали, като предполагаме, че цветовете за фона ще бъдат съобразени с цветовете на самите костенурки.

tmnt2-moon-poster

„Костенурките нинджа: На светло“ идва на голям екран през юни, а във филма ще се сблъскаме за пръв път с Бибоп, Рокстеди и Кранг. Меган Фокс няма да я споменаваме.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.