Новините днес

Transformers: The Last Knight официално потвърден

Transformers е изключително пошла поредица, особено ако в нея се търси някаква кинематографична наслада. Вярно е, че милионите, които натрупаха излезлите досега четири филма са изключително много и шефът в лицето на Майкъл Бей няма нищо против да продължава да издевателства над Hasbro играчките, но понякога е по-хубаво да се спре в подходящ момент, отколкото да се продължава до безкрай.

Е, Бей си е Бей и ето, че поредния Transformers вече е на път. Не сме се съмнявали и за секунда, че Age Of Extinction ще бъде продължен – филмът се явява като своеобразен рибуут, а като такъв е почти невъзможно да се размине без продължения.
Transfomers: The Last Knight е заглавието, което ще украси петия поред филм от поредицата за Оптимус Прайм и Бъмбълби. Освен заглавието знаем, че Марк Уолбърг (когото по принцип харесваме) ще се завърне в ролята си на Кейдж Ягър. Във филма ще видим и още един добре познат персонаж – Джош Дюамел идва с нови сили, след като се изгуби в последните години. Ще видим кой всъщност ще бъде последния рицар и дали това не е намек, че поредицата приключва веднъж завинаги (или поне до следващия рибуут).

Засега подробности около сюжета няма. Знаем, че камерите се завъртат на 6-и юни тази година, а официалната премиера е насочена за 23 юни 2017 г. Можем само да си представим какво ще се сътвори за толкова кратък период и колко много рекламни материали ще се изливат в близките месеци. Сигурни сме, че следващия Superbowl ще бъде залят с Transformers реклами. Остава само да чакаме.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.