Новините днес

Дарт Вейдър потвърден за Rogue One: A Star Wars Story

След множество слухове, спекулации, излишни теории по хиляди сайтове, плюс множество дискусии в целия интернет, истината най-накрая излезе наяве и феновете на „Междузвездни войни“ могат да си отдъхнат. Според корицата на последния брой на Entertainment Weekly, появата на Дарт Вейдър в Rogue One: A Star Wars Story е факт!

Както виждате и от самата корица тук, Darth Vader is back:

HT_entertainment_weekly_ml_160622_v4x3_4x3_608

Какво означава това? Дали от „Дисни“ са чули молбите на феновете си, или появата на един от най-емблематичните филмови злодеи е била предварително решена? И в двата случая може само да се радваме и да се надяваме, че презаснемането на части от филма, за което ви уведомихме наскоро, само ще подобри филма, вместо да го развали.

Кой обаче ще бъде в костюма на Вейдър? Ясно е, че няма да е Дейвид Праус, но дали има шанс потъналия в забвение Хейдън Кристенсен да се появи в ролята, която го направи световна звезда? Тук стои и най-големия въпрос – ще бъде ли озвучен Вейдър от Джеймс Ърл Джоунс? За последното сме сигурни още сега, без дори това да е потвърдено официално от студиото. Няма шанс Вейдър да има друг глас – такава промяна би означавало, че няма да видим истинския Вейдър, а само негово бледо копие.

Повече подробности към настоящия момент не се съобщават, но те не са и необходими. Вейдър идва, за да ни отнесе към Тъмната страна на Силата, а датата е 16 декември тази година. Докато чакате още новини, то може да прочетете и книгата „Таркин“ на Джеймс Лусино, чието ревю вече е налично в секцията ни „Книги“.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*