Новините днес

Мегатрон потвърден за „Transformers: The Last Knight“

Миналата седмица ви казахме, че поредицата „Transformers“ се завръща за пети (и надяваме се, последен) филм, който отново ще покаже роботизираните извънземни в акция, която може би ще успее да срине изцяло поредния мегаполис в Щатите.

„Transformers“ вече не е и guilty pleasure – толкова ни втръсна, че нищо в него не може да ни впечатли. Чудим се дори защо Майкъл Бей продължава да се занимава с този франчайз, а отговорът е повече от ясен – парите са по-силни от всичко.

Както стана ясно, в „Transformers: The Last Knight“ се завръщат Джош Дюамел и Марк Уолбърг, от вчерашните изпълнения на самият Бей разбираме, че основния злодей ще бъде – внимание – Мегатрон. Колко прозаично! И този път няма да видим нищо ново и непознато, а добре предъвкана стара показност, която сме гледали и гледали няколко пъти. Уви, старата песен на нов глас явно означава сигурност, вместо един наистина добър филм, които да реабилитира филмите, излезли до този момент.

По-интересното обаче е друго – ако „Transformers: The Last Knight“ се представи добре в боксофиса, то през 2018 г. ще видим самостоятелен филм за Бъмбълби, а през 2019 г. – Transformers 6. Остава единствено да не отидем на кино, за да попарим тези идеи в зародиш.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.