Новините днес

Нов трейлър на Star Trek Beyond

„Това е последното ми съобщение като капитан на космическия кораб Ентърпрайз“, чуваме от най-новия трейлър на предстоящия Star Trek Beyond. Дали някой ще приключи кариерата си като капитан все още не знаем, но сме сигурни, че може да видим Крал на Идрис Елба в новото видео. Вижте за какво иде реч отдолу, докато слушате Sledgehammer и поп-дивата Риана:

Още не знаем дали да се въодушевим от проекта, който идва след по-малко от месец по кината, но със сигурност сме въодушевени от новия брой на любимото списание Еmpire, чиито нов брой ще бъде по британските будки от 30-и юни. Яка е не само тематиката по случай „50 години Стар Трек“, но и самото оформление на корицата – Empire се завръщат към предишната си визия и няма как да не сме изключително щастливи от този факт. Силно се надяваме някой да пътува скоро до Англия, за да ни донесе една бройка.

Empire bag

Междувременно може да чакаме Star Trek Beyond, който ще гледаме още от 22-ри юли, а специално за вас ще подготвим и малка игра, в която ще раздадем награди съвместно с нашите приятели от Форум Филм България.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*