Новините днес

Любопитни подробности около „Фантастични животни и къде да ги намерим“

„Фантастични животни и къде да ги намерим“ е предстоящата spin-off екранизация по поредицата „Хари Потър“ на Дж. К. Роулинг.

За тези, които не са чели книгите (но имат възможността да поправят тази грешка по всяко време), „Фантастични животни и къде да ги намерим“ е името на един от учебниците на Хари, написан от магьосникът Нют Скамандър. Именно Нют ще бъде в главната роля в новия филм, като действието ще се развива 70 години преди събитията, описани в добре познатата поредица. Главния герой, Нют, ще бъде изигран от носителя на награда „Оскар“ Еди Редмейн.

С оглед на предстоящия филм, от Warner Bros. разпространиха специално видео, в което може да видите любопитни подробности около филма, както и интервю със самата Дж. К. Роулинг. Виже го тук:

 

„Фантастични животни и къде да ги намерим“ идва на голям екран на 18-и ноември, а режисьор е ветеранът Дейвид Йейтс. Освен Редмейн, в ролите ще видим още Кейтрин Уотърстън, Колин Фаръл, Саманта Мортън, Кармен Еджого, Алисън Судъл, Дан Фоглър, Рон Пърлман и Джон Войт.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.