Новините днес

Първи кадри от снимачната площадка на „Wolverine 3“

Снимките на все още неозаглавеният, трети филм за Върколака текат с пълна сила и ето, че вече може да погледнем кадри от тях, на които виждаме Хю Джакман и завръщащият се в ролята си на Професор Х Патрик Стюарт.

Без много да се размотаваме, предлагаме първо да видим купчината кадри, а след това да разтягаме допълнителни локуми:

hugh-jackman-films-wolverine-3-scenes-with-patrick-stewart-02

hugh-jackman-films-wolverine-3-scenes-with-patrick-stewart-03

hugh-jackman-films-wolverine-3-scenes-with-patrick-stewart-05

hugh-jackman-films-wolverine-3-scenes-with-patrick-stewart-06

hugh-jackman-films-wolverine-3-scenes-with-patrick-stewart-07

hugh-jackman-films-wolverine-3-scenes-with-patrick-stewart-08

Докато се чудим какво точно ще бъде заглавието на филма, вече знаем, че той ще бъде с рейтинг R, след като Deadpool разби всички класации и показа кървища, секс и убийства – сиреч всичко онова, което искаме от комиксовите филми. Адаптиран по „Old Man Logan“, „Върколакът 3“ ще представи и актьори като Бойд Холбрук, Стивън Мърчант, Ричард Е. Грант, Ерик Ла Сал, Елис Нийл и Елизабет Родригес. Това ще бъде и деветият филм, в който Хю Джакман ще бъде мутантът Лоугън и според интервю, дадено от него миналата година, това ще бъде последната му поява.

Не знаем дали ще бъде последната, защото феновете не могат (а и не искат) да си представят друг в тази роля. Ние също смятаме, че по-добър от Джакман за Върколакът няма и силно се надяваме, че ще успеем да му се радваме и в бъдещето, когато предстоят още филми от вселената.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*