Новините днес

Работата по втори сезон на Vinyl е прекратена

Изключително неприятно сме изненадани от факта, че HBO спират развитието на един от най-добрите сериали от последния телевизионен сезон. Да, точно така – след само един сезон, съвместната продукция на Мартин Скорсезе и Мик Джагър Vinyl вече е минало.

След като от телевизията подновиха сериала за втори сезон, начело със Скот З. Бърнс, който замени Терънс Уинтър, то сега шефовете са решили да прекратят продукцията. Съгласно изявлението им, спирането не е свързано с новия екип начело на сериала. Според тях, Vinyl e разочарование и не е покрил първоначалните изисквания.

Решението е взето от новия програмен шеф на телевизията, Кейси Блойс. Ние вече ненавиждаме Кейси – след наистина добрият първи сезон, плод на над двадесетгодишна работа между Скорсезе и Джагър, такова решение е трудно за преглъщане и няма да останем равнодушни. Вътрешно се надяваме Блойс да се издъни някъде и да бъде заменен от по-добър мениджър на борда.

Докато всички обаче оплакваме вече загубения сериал, то може да се отдадем на четене и да видим какво пише в нашето ревю за първия сезон на сериала. Let’s ROCK!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.