Новините днес

Рейтинги PG-13 за „Suicide Squad“ и „Independence Day: Resurgence“

от Радослав Тодоров

MPAA обявиха рейтингите за няколко много очаквани заглавия и вече може да твърдим, че не сме доволни. За огромно наше съжаление, Suicide Squad ще бъде „маркиран“ с PG-13, което включва умерено насилие, екшън сцени и някоя и друга псувня (евентуално). Това директно означава, че може да забравим за кървавите бани, които видяхме вече във комиксови адаптации като Kick Ass и Deadpool. PG-13 рейтинг очаквано получава и продължението на Independence Day, озаглавено Resurgenceкоето ще ни „шокира“ с няколко сцени на масово унищожение, екшън, взривове и плашещи моменти. Нищо, което да ни отдалечава далеч от първата част.

Един от дългоочакваните анимационни филми, Kubo and the two strings пък получава PG рейтинг, за сцени включващи стряскащи моменти, тематика и екшън.

Като говорим за стряскащи заглавия, още едно интересно хорър заглавие получава PG-13 категоризация – The Shallows. Подобен рейтинг има и продължението на Ouija – Origin of Evil.

Леко сме разочаровани, че Suicide Squad няма да бъде Rated R, но все пак – по-добре R, отколкото без никакъв филм. Остава да видим малко повече от бельото на Марго Роби. Тогава вече може и да сме доволни.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.