Новините днес

„Игра на тронове“ с по-късна премиера на следващия сезон

Не е нужно да обвиняваме Brexit или отпадането на Англия от световното по футбол за неразбориите, които са обхванали целия остров напоследък и които причиняват множество негативни събития за целия околен свят. Понякога природата се намесва и проваля повечето от плановете, които поданиците на кралицата имат за цел. Такъв е сегашния случай, в който с тъга разбираме, че следващия сезон на „Игра на тронове“ ще започне по-късно от очакваното.

Свикнали сме около Великден да игнорираме агнетата, яйцата и молитвите в чест на далеч по-вълнуващото и имащо смисъл събитие, каквото е премиерата на Game Of Thrones, но явно догодина нещата ще бъдат по-различни. Според създателите на шоуто, Д.Б. Уайз и Дейвид Бениоф, снимките ще наложат заснемането на много повече кадри, в които зимата е налице. Както казва Санса Старк – „Зимата дойде“ и това е не само в преносен, но и в буквален смисъл. Двамата продуценти ще имат нужда от повече студ и сняг за снимките и това ще отложи стартирането на продукцията. В комбинация с по-късия сезон (от само 7 епизода), феновете вече усещат миризмата на адски огън и трябва единствено да чакат.

Изказването на двамата мастодонти може да се приеме и като потенциален спойлер. Сами разбирате, че с необходимостта от зима ще станем свидетели на повече битки и събития отсам и оттатък Вала.

С желанието си да подсилим бързината на снимките, бихме предложили на режисьорите да заповядат в България, където ще могат да се насладят на обилен и непочистен от улиците сняг. Имаме прекрасни дестинации, особено за обстановката след Вала – Студентски град е чудесен пример.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*