Новините днес

Крис Хемсуърт с участие в четвъртия „Star Trek“

Помните ли кой беше бащата на капитан Кърк в първия „Star Trek“, режисиран от Джей Джей Ейбрамс? Със сигурност ви е направило впечатление, че това е Крис Хемсуърт и мнозина тогава се питаха защо той няма по-голямо участие в поредицата.

За щастие на мнозина, които толкова много държаха да видят Богът на гръмотевиците във вселената на „Стар Трек“, самият Джей Джей обяви, че той ще се завърне за участие в четвъртия филм. Ембаргото за ревюта на предстоящия Star Trek Beyond вече падна, а оценките в сайтове като Rotten Tomatoes са повече от добри. Мигновено анонсираното продължение от страна на изпълнителния продуцент Джей Джей дойде като манна небесна всички трекита по време на пресконференцията, дадена по повод новия филм.

Пред журналистът Скот Манц, Ейбрамс разкрива за участието на Хемсуърт и Пайн. Манц дори туитна новината, а екзалтираното му поведение граничи с поставянето на котка пред рибен магазин:

startrektweet

Ще има обаче да почакаме за такъв филм, още повече, че чак в петък ще може да гледаме Star Trek Beyond. Вие пък не забравяйте за съвместната ни игра с „Форум Филм България“, благодарение на която може да спечелите страхотна LED химикалка, космическа мишка или треки-слушалки.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.