Новините днес

Обявиха режисьорите на седми сезон на „Игра на тронове“

„Игра на тронове“ приключи едва в понеделник, но в HBO със сигурност не спят и докато пресмятат праймтайма и милионите долари, които зашеметяващо добрия шести сезон донесе в банковите им сметки, те вече действат неуморно по следващия сезон.

За деветте месеца трепетно очакване, които не предстоят, ще се случат много събития и ще изгледаме много филми, но нещо в съзнанието ни ще стои в нетърпение и ще ни подтиква да търсим постоянно новини, които ще задоволят поне малко гладът ни за тронове. Особено важно е да знаем кои ще бъдат режисьорите, които ще застанат зад камерите на предстоящите епизоди. Без да сме все още сигурни на 100 процента, че сезонът ще съдържа само седем епизода, то със сигурност знаем кои ще бъдат отговорните за тяхното качество.

Ето кои официално са подписали договори за режисиране на епизоди от седми сезон:

Алън Тейлър – носител на награда „Еми“ за „The Sopranos“, Тейлър режисира девети и десети епизод от първи сезон (с екзекуцията на Нед Старк). Заради блестящата му работа, продуцентите му дават да режисира цели четири епизода от втори сезон, включително първи и последен епизод. Извън телевизията, Тейлър е режисьор на Thor: The Dark World и Terminator: Genisys с Емилия Кларк.

Джеръми Подесуа – Канадецът е ветеран от „Boardwalk Empire“, има номинация за „Еми“ и в „Игра на тронове“ е работил по епизода „Unbowed, Unbent, Unbroken“ от пети сезон. За последния сезон, той режисира епизода „Home“.

Марк Майлод – работил четири пъти по „Игра на тронове“, британския режисьор на Shameless и Entouragе върна към живот Хрътката в „The Broken Man“.

Мат Шакман – Той е единственият, който досега не е режисирал епизоди от „Игра на тронове“. Новакът обаче е познат най-вече с работата си по It’s Always Sunny in Philadelphia, една от любимите комедии на Бениоф и Уайс. Шакман е работил и върху Mad Men, The Good Wife и Fargo.

Както може би виждате, някои от ветераните отсъстват и най-вече Мигел Шапочник, който направи зашеметяващите последни два епизода от шестия сезон. Това обаче не означава, че той е напуснал завинаги продукцията и най-вероятно ще бъде отговорен за последния, осми сезон, а ние нямаме нищо против това.

Друг интересен момент е, че Бениоф и Уайс потвърждават, че настъпва края на историята. Настъплението на Денерис Таргариен към Вестерос е „началото“ на края, а междувременно стана ясно, че от HBO потвърждават бащинството на Регар Таргариен спрямо Джон Сняг.

Като огромни фенове на „Игра на тронове“, ние ще се постараем да няма нищо ново, което да изпуснете. Следете активно и ще бъдете първите информирани относно всичко около предстоящата продукция.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*