Новините днес

Подробности около Еpisode VIII

Mарк Хамил е една от най-следените личности в Туитър не само заради огромното чувство за хумор, пропито в туитовете му, но и заради ценните факти, които си позволява да споделя там. Според най-новият му пост, снимките на дългоочаквания епизод VIII от вечната Сага ще приключат на 22 юли тази година. Вижте и оригиналното съобщение:

Screenshot from 2016-07-06 06:51:07

Още по-интересното е, че тази дата съвпада с втория ден от San Diego Comic Con и вече се чудим дали ще видим нещо кратичко там или да очакваме Star Wars Celebration в Лондон, където със сигурност ще ни залеят с тонове нова информация. Според самия Хамил, за филма ще бъде отделен цял, едночасов панел, който ще се хоства от междузвездните „икони“ Пабло Идалго, Кейтлийн Кенеди, Кири Харт, Райън Джонсън, Крис Милър и Фил Лорд.

Сами виждате колко значими са тези имена и едва ли ще се съберат на едно място, за да ни разказват за бъдещите си планове. Ние ще отразим плътно и Comic Con, и Star Wars Celebration, така че при всеки повей на информация, вие ще бъдете информирани своевременно.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.