Новините днес

Силвестър Сталоун с участие в „Guardians Of The Galaxy 2“?

След чудесното продължение на поредицата за „Роки“, в което Силвестър Сталоун отново застана под светлината на прожекторите (номинациите за „Оскар“ сами говорят за това), името му започна да се спряга за участие в различни филми, които имат претенциите за връх в бокс-офиса.

Слай е чудесен и ние много го харесваме. Явно са го харесали и от „Дисни“, защото могат да се похвалят с официалното му „рекрутиране“ за дългоочаквания „Guardians Of The Galaxy 2“. Да, точно така – Слай (почти) е част от голямото семейство на Marvel. Важно е да отбележим, че новината все още не е официално потвърдена, но според слуховете, той е видян да разнася сценария на излизане от същия хотел, в който е отседнал екипа на продукцията. Това е повече от знак, а и едва ли би се отказал от такава роля.

Това няма да е и първия опит на Сталоун в комиксовото кино – той е и първият Съдия Дред в едноименния филм от 90-те години на миналия век.

Много ще се радваме на такова изпълнение. Към момента, филма се снима, а наскоро бе обявено, че Кърт Ръсел ще участва във филма като бащата на Старлорд. Заформя се чудесен осемдесетарски awesome mix. Nice!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.