Новините днес

Comic-Con: Тийзър-трейлър на „Justice League“

Да го кажем така – Comic-Con в Сан Диего пусна най-голямата бомба! Още повече, че тази нощ хиляди не спаха, за да натоварят гугълските сървъри и да гледат до безкрай първия тийзър-трейлър на ансамбловия „Justice League“, който събира на едно място всички популярни герои от вселената на DC.

Без много да увъртаме  – гледайте и се радвайте като малки деца пред сладкарница:

 

Така…. за какво иде реч в „тийзъра“, който е почти три минути и далеч не „тийзва“ събитията, а показва цели 2:45 минути от готовия филм? Батман (Бен Афлек) е основния катализатор, който ще събере Лигата на справедливостта. Обикаляйки целия свят и подпомогнат от Жената-чудо, Уейн рекрутира цял отбор, който да се бори срещу несправедливостите в света. Виждаме Аквамен (в ролята Джейсън Момоа), Светкавицата (Бари Алън) и самата Жена-чудо. Афлек, който според нашето скромно мнение е един от най-добрите в костюма на Черния рицар в цялата история на поредицата показва точно това, от което имахме нужда. Езра Милър силно наподобява изпълнението на новия Спайдър-мен от конкурентната вселена, а Момоа е изключително симпатичен, след като се е отървал от халдроговата си осанка.

Остава да чакаме за още и още материали, докато не дойде официалната премиера, насрочена за 17 ноември следващата година. Може да се каже, че хайпът се заражда, но тепърва ще трябва да ни впечатляват с още.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.