Новините днес

Брадли Купър и Леди Гага заедно в „A Star Is Born“

След години разработка, отлагане, търсене на режисьор и проблеми около създаването, най-накрая мюзикъла „A Star Is Born“ вече е в период на създаване и скоро ще може да го видим на големия екран. Нещо повече – не само, че ще видим Брадли Купър в главната роля, но и ще отбележим неговия режисьорски дебют.

Интересното обаче не свършва дотук. Освен Купър, във филма ще може да видим и емблематичната Лейди Гага, превърнала се в еталон на скандал през последните няколко години.

Ролята на Гага идва неочаквано, след като до последно се мълвеше, че в главната роля ще видим Бийонсе. След кастинга обаче, от Warner Bros. са взели решението да я заменят с „poker-face“емблемата на съвременната поп-музика. Тя ще бъде и главната героиня – момиче, издигащо се до небесата на музикалната индустрия благодарение на своя ментор и любовник (Купър). Тя не само ще бъде в центъра на събитията, но и ще напише и изпълни музиката към предстоящия филм.

Важно е да се знае, че това ще бъде четвъртата екранизация след версиите от 1937 г., 1954 г. и 1976 г. През последните години усилено се мълвеше, че в главните роли ще видим Уил Смит, Том Круз (който вече участва в мюзикъл) и Лео Ди Каприо. Продуцент е Купър, който ще работи съвместно с Тод Филипс, Бил Гербър и Джон Питърс. Сникмите започват през ранната 2017 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*