Новините днес

Брайън Кранстън и Стив Каръл в следващия филм на Ричард Линклейтър

Със сигурност си спомняте много добре филмът „Boyhood“, заснет в продължение на години и прочул сред обществата името на неговия режисьор Ричард Линклейтър. Любопитната продукция получи и номинация за „Оскар“ за най-добър филм, а Линклейтър се превърна автоматично в един от най-интересните и следени режисьори.

Със сигурност го следим и ние и ни е приятно да разберем, че следващият му проект, адаптация на романа на Дарил Понискан „Last Flag Flying“, вече има своите звезди в главните роли и това са Брайън Кранстън Стив Каръл и Лорънс Фишбърн.

Самата книга излиза през 2005 г. и е продължение на „The Last Detail“ от същия автор, публикувана през 70-те и екранизирана от Хол Ашби с Джак Никълсън и Ранди Куейд в ролите. Любопитното е, че Линклейтър се опитва да направи този филм още от 2006 година с надеждите, че титаните Никълсън и Куейд ще се върнат за повторно участие. Уви, това не се случва.

Ние обаче нямаме нищо против тяхната замяна. Кранстън и Каръл са титани (особено Каръл, който претърпя фамозна метаморфоза и успя да докаже, че го бива не само като неадекватен лигльо, но и като перфектен актьор през последните две години). Засега няма информация за старт на снимките или за премиера, но съдейки по скоростта, с която работи Линклейтър, то най-вероятно скоро няма да видим този филм.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.