Новините днес

Първи кадър на Хелън Мирън от „Fast 8“

Както знаем, „Fast 8“ е поредното продължение на високооктановата (и вече ненужна) поредица, в която Вин Дизъл за пореден път напипва нишата и продължава да работи активно, а безработицата едва ли скоро ще го тресне, или поне докато има интерес към гонките с тунинговани автомобили. Филмът ще предложи много нови попълнения към каста, а сега за пръв път може да видим и снимка от филма, в която откриваме любимката ни Хелън Мирън:

vin-diesel-helen-mirren-fast-8

Снимката беше публикувана в социалната мрежа „Инстаграм“ и мигновено натрупа хиляди харесвания от верните фенове на поредицата. Все още не знаем каква ще е ролята на Мирън, защото целия скрипт се пази в дълбока тайна, но можем да сме сигурни, че Мирън няма да бъде автомобилен състезател. По нейните думи, тя е искала да шофира някоя от „бегачките“, но за нейно съжаление това няма да се случи, или поне няма да го видим до „Fast 12“, което пък хич не ни се иска да се случва.

Премиерата на филма е чак през април догодина, а тепърва ще ставаме свидетели на тонове рекламни материали. Освен познатите лица, във филма ще видим още Скот Истууд, Чарлийз Терън и Кристофър Хивю. Режисьор е Ф. Гари Грей.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*