Новините днес

Адам Драйвър: Епизод VIII наподобява „Империята отвръща на удара“

TOKYO, JAPAN - DECEMBER 10: Adam Driver attends the 'Star Wars: The Force Awakens' fan event at the Roppongi Hills on December 10, 2015 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Walt Disney Studios)

Филмирането на дългоочаквания епизод „VIII“ от вечната сага „Междузвездни войни“ приключи миналия месец, но тепърва предстоят множество изненади, които ще разпалват въображението ни и ще ни карат да броим дните до премиерата.

Докато се чудим какво ще се случи с новите (и старите) герои, самият Адам Драйвър (Кайло Рен) сподели, че епизодът много ще наподобява „Империята отвръща на удара“.

„Чудесен е. Прилича на „Империята отвръща на удара“, който внася различен тон в поредицата. Хората винаги казват колко мрачен е филма, но лично аз не съм сигурен, че това е така. Той просто е различен по начин, по който смятам, че се получава идеално“.

Каквото и да значат думите на Драйвър е ясно, че няма как да разберем нищичко от сюжета. Нещо повече – договорите им са железни и всякакви спойлери са наказуеми с нещо повече от финансови санкции. От интервюто, дадено пред Collider разбираме, че Драйвър е работил много добре с режисьора Райън Джонсън. Принципно нямаме съмнение в това – Драйвър е чудесен като актьор и би работил добре дори с първокурсник от квартален кино-клуб.

Очакваме тепърва тийзъри, трейлъри и какво ли още не, но дотогава ни предстои да гледаме „Rogue One“. А декември наближава…хо-хо-хо!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*