Новините днес

Джейми Дорнан с участие в „Robin Hood: Origins“

Робин Худ е само един и неговото име е Кевин Костнър. Колкото и да харесваме тандема Ридли Скот – Ръсел Кроу, техния филм за героят от Шерудската гора не ни беше присърце. Обожаваме Худ на Костнър, с музиката на Майкъл Кеймън и изпълненията на Алан Рикман и Мери Елизабет Мастрантонио. Брайън Адамс все още звучи в служебната кола, а когато хванем лък ни се иска поне малко да го докараме като Кевин от филма от вече далечната 1992 г.

Идеята за Худ обаче е вечно жива – английската класика не умира и на път отново да се появи по големите екрани. Както вече знаем – Джейми Фокс ще бъде Малкия Джон с оглед на политическата коректност, а в ролята на Худ би трябвало да видим Тарън Еджертън. Така или иначе не сме доволни от този каст и решихме, че няма да е лошо да измрънкаме още един път. Разбираме, че Джейми Дорнан от ужасяващата идиотия „50 нюанса сиво“ ще изиграе Уил Скарлет.

Името на филма е Robin Hood: Origins и както е ясно от заглавието, той ще представи отново историята на Робин, който се завръща от кръстоносен поход, за да открие в каква корупционна дупка се е превърнала любимата му Англия. Режисьор е Ото Батърст, а тепърва ще се уточнява премиерна дата.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.