Новините днес

Колин Фърт в „Като на кино“ по bTV Cinema на 17 септември 2016 г.

Имаме огромното удоволствие да обявим, че Popcorn Movies BG вече е в официално партньорство с предаването „Като на кино“ с прекрасната Стаси Кара, което може да гледате всяка събота от 18:00 ч. по bTV Cinema.
Всяка седмица ще може да проследявате какво ви очаква в следващия епизод.

Ето и какво ни очаква тази събота:

В предаването гостува и режисьорката на „Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта“, вдъхновила и един от персонажите във филма.
Британската звезда и носител на „Оскар“ Колин Фърт е специален гост в „Като на кино” тази събота, 17 септември (18:00 ч., bTV Cinema).

Пред водещата Стаси Кара актьорът разказва за завръщането си към образа на Марк Дарси в новите приключения „Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта“, споделя как се е променила кариерата му след „Оскар“, а и каква друга професия е искал да има в живота си.

„Не знам колко се променя животът на един актьор заради самия „Оскар”, по-скоро се променя в главите на хората и очакванията им“, признава Фърт. Не мисля, че имаше голяма разлика за мен, имах късмета да работя нон стоп и преди това. И продължих да си правя същото. Това, че си спечелил награда не значи, че изведнъж писането на сценарии става по-добро и магически да се появяват страхотни роли“.

14315887_765837895242_789920114_o

В епизода ще видим и режисьорката на „Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта“ – Шарън Магуайър, вдъхновила и един от персонажите в историята, тъй като е близка приятелка с авторката на историите за Бриджит Джоунс – Хелън Филдинг. Ще проследим и реакциите на дамската публика в България на първата прожекция на филма с Рене Зелуегър.

Компания на водещата в епизода ще прави българската звезда Ники Сотиров. Актьорът ще разкаже всичко за най-новите филми с негово участие, а двамата със Стаси Кара ще обсъдят премиерите на голям и малък екран у нас.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.