Новините днес

Пълен трейлър на „Allied“ с Брад Пит и Марион Котияр

Едва вчера разбрахме, че Брад Пит се развежда с Анджелина Джоли. ШОК, ШОК, ШОООК!, или поне така щяхме да възкликнем, ако бяхме кафява медия.

Часове по-късно обаче излезе пълен трейлър на „Allied“, където Робърт Земекис събира на голям екран вече почти свободния Брад Пит с една от най-добрите актриси на съвремието Марион Котияр. Ако трябва да сме честни, веднага в главите ни нахлу един велик цитат от „Съветникът“, изречен от Уестрей, героят на Брад Пит:

That this is some sort of coincidence. Because they don’t really believe in coincidences. They’ve heard of them. They’ve just never seen one.“

Съвпадение или не са двете новини и дали наистина Пит е изневерил на Джоли с Котияр – това нас изобщо не ни интересува. Много повече ни вълнува трейлъра. Гледайте:

Сценарист е Стивън Найт, а ролята на Пит ще бъде на военния Макс Ватан, срещащ героинята на Котияр в Северна Африка по време на Втората световна война. Котияр ще бъде представител на съпротивата. Както може да се досетите, между двамата ще избухне огромна любов, която ще доведе до множество неприятности и в двата лагера.

Премиерата е насрочена за ноември тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.