Новините днес

Скуирългърл на Marvel в анимационен сериал

Комиксовите фенове сигурно са чували за Squirrel Girl, без значение, че досега не са я гледали на голям екран. Тя все още не е представяна в някоя от Марвел фазите или в телевизионните сериали на онлайн платформите, но на това е време да се сложи край.

Вчера бе анонсирано, че Squirrel Girl ще се появи анимационната поредица „New Warriors“, която мнозина определят като „Авенджърс за тийнейджъри“. Звучи интересно, но все пак – коя е Скуирългърл (Момичето-катерица някак ни звучи цинично)? Създадена в началото на 90-те години от легендите на „Марвел“ Уил Мъри и Стив Дитко, Скуирългърл е алтер-егото на Дорийн Грийн. Първоначално, тя е съюзник на Айрън-мен в борбата му срещу доктор Дуум. По-късно тя е показана като бавачката на детето на Джесика Джоунс и Люк Кейдж (първи стъпки в политкоректността). Нейните суперсили са, както е ясно от името – катеричи.Тя може да говори като катеричка-рунтавелка и да гризка дръвцето точно като малкото горско животинче.

Ще видим кои ще са нейните партньори в „New Warriors“ впоследствие, след като „Марвел“ приключат с уреждането на правата за филмиране и излъчване. Канал-приемчик ще бъде ABC.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*