Новините днес

Стенли Тучи се завръща в „Transformers: Last Knight“

Както сме споменавали нееднократно – хич не сме развълнувани около „Transformers: Last Knight“, с който Майкъл Бей ще се завърне на аутоботско-десептиконската сцена. Франчайзът се изтърка и се чудим какво ново може предложи, но явно ще разчита на претопляне на манджата.

Претоплянето е свързано най-вече със завръщането на Стенли Тучи в ролята на амбициозния учен Джошуа Джойс, когото видяхме в последния филм с участието на Марк Уолбърг. Принципно харесваме и Уолбърг, и Тучи, ама май-май не ни се иска да ги гледаме отново на трансформърската им вълна.

Към момента, филмът се снима в Лондон, а преди това бяха заснети сцени в Куба, Аризона, Шотландия и Мичиган, като финишът ще бъде в Чикаго. Все още не се знае много за историята, но поне сме сигурни, че Лиъм Гаригън ще вземе участие, а Антъни Хопкинс ще бъде скритият коз.

Премиерата е насрочена за 23 юни следващата година.

1 Comment on Стенли Тучи се завръща в „Transformers: Last Knight“

  1. Филмът ще се снима и в Норвегия през месец Октомври! Освен Уолбърг и Тучи се завръщат и актьорите Джош Дюхамел и Тайрийз Гибсън в ролите на Ленъкс и Епс. За историята се предполага че ще бъде съсредоточена около намирането на древен артефакт, който би могъл да спаси планетата на трансформърите, смята се че този артефакт ще бъде легендарният меч Ескалибур на крал Артур.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.