Новините днес

Първи тийзър и плакат на „Guardians Of The Galaxy vol. 2“

Със сигурност голяма част от вас си спомнят с добро фантастичния „Guardians Of The Galaxy“, с който Marvel внесоха свежа глътка въздух в разработваната от тях филмова вселена. Критиката беше повече от положителна и всички бяхме наясно, че продължението ще се подготвя веднага след приключването на кампанията около първия филм.

За продължение свидетелстваше и един малък тийзър от филма, свързан с прекрасния саундтрак. И докато времето неусетно течеше, то снощи от Marvel ни зарадваха не само с първи плакат, но и с прекрасен, мотивиращ и най-вече изключително „хайпващ“ първи тийзър, на които може да се насладите точно сега:

Ето го и плакатът, на който виждаме главните герои:

gotgv2-teaser-poster

Ако трябва да сме искрени – „Guardians Of The Galaxy vol.2“ автоматично се превръща в един от най-чаканите филми за следващата година. На режисьорския стол отново ще седне Джеймс Гън, а в главните роли ще видим Крис Прат, Зоуи Салдана, Карън Гилън, Крис Съливан, Брадли Купър, Вин Дизъл, Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, Глен Клоуз и Шон Гън. Премиерата е насрочена за 5 май, а по традиция в България ще го видим с една седмица по-рано.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.