Новините днес

Джони Деп с участие в продължението на „Фантастични животни и къде да ги намерим“

Съвсем скоро ще имаме удволствието да се насладим на първия филм „Фантастични зверове и къде да ги открием”, а вече изтича информация за неговото продължение,  което вече е обявено за 2018-та година. Джони Деп, който има съвсем слабо участие в първия филм този път ще получи главна роля заедно с Еди Редмейн. Действието във фентъзи филма се развива 70 години преди приключенията на Хари Потър в Хогуъртс.   Бихме искали да споделим, че се подготвят нови  5 филма които ще се развиват в магьосническата вселена на Дж. К. Роулинг. За режисьор на първите два е потвърден Дейвид  Ятис.

Филмите ще се фокусират върху приключенията на „зоомага” Нют Скамандър, авторът книгата „Фантастични създания и къде да ги открием”, която е един от учебниците които Хари изучава в училището за магьосници Хогуъртс.

Първият филм разказва събитията случили се когато някои от магическите създания са освободени по погрешка в  Ню  Йорк през 1920-та година.

Тепърва ще имаме възможност да изгледаме първия филм и сме радостни, че вече има информация за предстоящото продължение. Вторият филм е предвиден за 16 Ноември 2018-та година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.