Новините днес

Дъмбълдор с поява във „Фантастични животни и къде да ги намерим“

Албус Дъмбълдор е любимия магьосник на почти всички фенове на Хари Потър и неговата смърт в книга 6 потресе общността от мъгъли, които се докосваха до магическия свят на любимците от книгите на Дж. К. Роулинг. За щастие се оказа, че Дъмбълдор умира с велика цел, заложена в плановете му.

Още по-щастливи сме да разберем, че героят ще се появи във „Фантастични животни и къде да ги намерим“, който от този месец ще бъде по кината. Това бе потвърдено от самият Дейвид Йейтс, режисьор на филма. Според думите му, Дъмбълдор има няколко сцени с Нют Скамандър (Еди Редмейн).

Това не бива да ни учудва, тъй като събитията се развиват 70 години преди началото на сагата за Хари Потър, а и както феновете знаят – магьосниците имат значително по-дълъг живот, отколкото ненадарените с магия хора.

Въпросът обаче е – кой ще играе Дъмбълдор? Дали ще бъдат използвани методи за подмладяване на Майкъл Гембън или ще видим друг актьор? Това предстои да разберем на 18 ноември.

Междувременно пък се зародиха слухове, че Джони Деп, който е с потвърдено участие за втория филм, ще бъде в ролята на злия магьосник Гелърт Гриндълуолд.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.