Новините днес

Матю Макконъхи с роля в „White Boy Rick“

HOLLYWOOD, CA - MARCH 02: Actor Matthew McConaughey poses in the press room at the 86th annual Academy Awards at Dolby Theatre on March 2, 2014 in Hollywood, California. (Photo by Jason LaVeris/WireImage)

За Матю Макконъхи може да започнем да говорим днес и да спрем другата седмица, така че смисъла да изразяваме любовта си към него е нулев.

Харесваме го страшно много и се радваме, че подбира ролите си изключително качествено. След като спечели Оскар за „Dallas Buyers Club“ и се появи с малка, но изключително силна роля в „The Wolf Of Wall Street“, Макконъхи отново се е насочил към история, вдъхновена от действителни събития. Негово Височество ще се появи с роля във филма „White Boy Rick“.

Режисьор на филма е Ян Деманж („‘71„), работещ по нов сценарий, написан от Стив Клоувс. Историята се фокусира върху Ричард Уерш-младши, който на 14 годишна възраст се превръща в агент под прикритие, докладващ на федералните власти, а впоследствие се превръща в стабилен дилър на кокаин, осъден на доживотен затвор. Макконъхи ще бъде бащата на Ричард – бачкатор във фабрика, който се опитва да събере разбитото си семейство.

Звучи ни повече от прекрасно и нямаме търпение да видим (и чуем) Макконъхи. Премиерната дата, както и останалите замесени актьори ще се уточняват тепърва.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.