Новините днес

Подробности около „Thor: Ragnarok“

от Светослав Богданов

За всички почитатели е ясно, че Тор ще получи своя втори сикуъл на 3 Ноември 2017 г. След недоразумението „Тор: Светът на мрака”, който е  един от най – слабите филми от втора фаза на Марвъл филмите, комиксовият гигант се усети, че трябва да направи достоен за Богът на гръмотевиците филм. След като кариерата на Крис Хемсуърт направи завой към комедийна роля в „Ловци на духове”, всички се чудят дали  „Thor : Ragnarock” ще успее да възвърне баланса и статута му на екшън герой.

Интересни факти :

  • Thor: Ragnarok дата на излизане : Ноември 3, 2017 (САЩ)/Октмври  27, 2017 (О.К.)
  • Режисьор : Taika Waititi
  • Актьорски състав : Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idris Elba, Sir Anthony Hopkins, Mark Ruffalo, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Karl Urban, Tessa Thompson
  • Writer: Stephany Folsom

Трейлър на Thor : Ragnarock така и не видяхме, но поне можем да се изкефим на псевдодокументалния филм за земния живот на Богът на гръмотевиците

Съвсем пресен излезе и краткият комедийно – документален филм за „нормалния живот” на Тор тук на Земята, където на Гръмоотвержецът му се налага да живее заедно със съквартирант (Дарил Якобсън). Звучи доста забавно:

Крис Хемсуърt ще се превъплъти в ролята на Тор за 5-ти път, а Марк Ръфало ще се завърне като Хълк, изигравайки за 4-ти пореден път ролята след представянето си във Филмовата Вселена на Марвъл (като броим и неговото камео в „Железният човек 3”). Том Хидълстън и Джейми Александър също потвърдиха своите участия съответно като Локи и Сиф.

Интересно ново допълнение към вече брилянтния актьорския състав ще бъде Кейт Бланшет, която ще изиграе Хила (Hela), Теса Тмпсън като Валкирия, Карл Ърбан като Скърдж (Skurge) и човекът – муха Джеф Голдблъм, тук превърнал се в ексцентричния злодей Грандмастър. Това е една страхотна новина за Джеф, защото ще бъде поканен  за първи път във вселената на Марвъл. Още една вълнуваща новина е че и Сам Нийл ще има роля във филма, но все още не е потвърдено каква точно.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.