Новините днес

Програма за кино „Форум“ 11.11.2016 г. – 17.11.2016 г.

quackersКвакъри
 от 11.11.2016 (петък) до 17.11.2016 (четвъртък) – без почивен ден
Жанрове: 3D, Анимация, Приключенски
Продължителност: 85 минути

от 16:00 – ЗАЛА 2 – цена на билета – 8лв.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ
:
от 11:00 – ЗАЛА 2 – цена на билета – 8лв.
от 16:00 – ЗАЛА 2 – цена на билета – 8лв.

Озвучен на български и в 3D, “Квакъри“ разказва историята за конфликта между Патиците-Мандаринки и Зеленоглавите патици! Те кацат на остров в Китай, бъркайки го с Хавай! Докато старейшините спорят, Лонгуей – Императорският син – и Ерика – дъщерята на командира – се срещат и сприятеляват. Младежите трябва да обединят всички патици, за да се изправят срещу общия им противник – Г-жа Кнут, която иска да унищожи самото Слънце!
Тролчеtrollsта
 от 11.11.2016 (петък) до 17.11.2016 (четвъртък) – без почивен ден

Жанрове: 3D, Анимация, Приключенски
Продължителност: 92 минути

от 16:00 – ЗАЛА 1 – цена на билета – 8лв.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ
:
от 11:00 – ЗАЛА 1 – цена на билета – 8лв.
от 16:00 – ЗАЛА 1 – цена на билета – 8лв.

Създателите на Шрек представят най-новата анимация на DreamWorks Animation – ТРОЛЧЕТА, интелигентна, забавна и пиперлива комедия за пътя към щастието, и колко далеч би стигнал някой, за да го постигне. Филмът пренася зрителите в един чуден и пъстър свят, населен от прекалено оптимистични тролчета, които обичат музиката, танците и се наслаждават на живота. Единствената им заплаха е мрачният гигант Бергенс, който е доволен единствено, когато стомахът му е пълен… с тролчета. След като Бергенс нахлува и опустошава веселото селце, най-щастливото тролче Попи (Ана Кендрик) и свръх предпазливият темерут Бранч (Джъстин Тимбърлейк) се впускат в пътешествие, за да спасят приятелите си. Тяхната мисия е изпълнена с приключения и премеждия, а двамата противоположни герои трябва да се изтърпят взаимно достатъчно дълго време, за да успеят.

Във филма оживява необикновен свят, вдъхновен от нишки, тъкани вълнени материи, пухкави кожи, много блясък и искрящи цветове. Зрителите ще се потънат напълно в тази непоказвана досега уютна вселена, която създателите на филма наричат „мъхесто разтапяне“. И най-отличителната черта на героите са техните славни коси – в ярки бонбонени цветове, растящи право нагоре, в противодействие на законите на гравитацията.

Използвайки музиката като част от разказа, саундтракът на ТРОЛЧЕТА включва пет оригинални песни на Джъстин Тимбърлейк, Гуен Стефани, Ана Кендрик и Ариана Гранде, и е допълнен много класически хитове от 60те, 70те и 80 те години, изпълнени от актьорския състав с нов аранжимент.

 

accountantСчетоводителят
 от 11.11.2016 (петък) до 17.11.2016 (четвъртък) – без почивен ден
Жанрове: Драма
Продължителност: 128 минути

от 18:00 – ЗАЛА 1 – цена на билета – 6лв.

Кристиан Улф (Афлек) е гениален математик с по-силно влечение към цифрите от останалите хора. Под прикритието на невзрачен офис в малък град, той работи като независим счетоводител за някои от най-опасните престъпни организации в света.

Когато от Криминалната инспекцията към Министерството на финансите, начело с Рей Кинг (Дж. К. Симънс) започват да душат наоколо, Кристиан поема легитимен клиент: иновативна компания в сферата на роботиката, в която служителка (Ана Кендрик) е открила несъответствие за милиони долари. И докато Кристиан разплита документалната измама и все повече се приближава до истината, броят на труповете започва да нараства…

drstrangeДоктор Стрейндж
 от 11.11.2016 (петък) до 17.11.2016 (четвъртък) – без почивен ден

Жанрове: 3D, Фантастика, приключенски, екшън
Продължителност: 115 минути

от 18:00 – ЗАЛА 2 – цена на билета – 8лв.

Марвел представя „Доктор Стрейндж“ – историята на неврохирурга д-р Стивън Стрейндж, чийто живот се променя, след като след ужасяваща автомобилна катастрофа не може да използва ръцете си. Когато традиционната медицина го предава, той търси изцеление и надежда на необичайно място – мистериозен анлав на име Камар-Тадж. Стивън бързо разбира, че това не е просто център за лечение, но също и фронтовата линия на битката срещу невидими зли сили, които искат да унищожат нашата реалност. Скоро Стрейндж – въоръжен с новопридобити магически сили – трябва да избере дали да се завърне към охолния си живот или да загърби всичко, за да защитава света като най-могъщия жив магьосник.

“Доктор Стрейндж” е с участието на Бенедикт Къмбърбач, Чуетел Еджиофор, Рейчъл Макадамс, Бенедикт Уонг, Майкъл Щулбарг, Скот Аткинс, Бенджамин Брат с Мадс Микелсен и Тилда Суинтън. Режисьор е Скот Дериксън с продуцент Кевин Файги. Сценарият е дело на Джон Спейтс и Скот Дериксън & C. Робърт Каргил. Присъединете се към Стрейндж на неговата опасна, мистична и напълно променяща възприятията мисия, когато „Доктор Стрейндж“ завладее екраните на 4 ноември 2016.

arrivalПърви контакт
от 11.11.2016 (петък) до 17.11.2016 (четвъртък) – без почивен ден
Жанрове: Фантастика
Продължителност: 116 минути

от 20:00 – ЗАЛА 2 – цена на билета – 6лв.

ПЪРВИ КОНТАКТ е оригинален научнофантастичен трилър на режисьора Дени Вилньов (Сикарио, Затворници).

Когато мистериозни космически обекти кацат на различни места по целия свят, за да проучи случая, правителството на САЩ събира елитен екип, начело с експерта лингвист Луиз Банкс.

Докато човечеството балансира на ръба на глобална война, Банкс и екипа й не разполагат с никакво време, за да открият отговорите – а за да ги намерят, ще заложат на карта не само своя живот, но и този на цялото човечество.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.